Jogi nyilatkozat - ácsmester, ács munkák,könnyűszerkezetes ház,gyorsház építés,faház építés,tetőfedő Székesfehérvár,tető építése Székesfehérvár,fejér megye,tetőfedés Székesfehérvár, tetőfelújitás Székesfehérvár, tetőfedő bádogos Székesfehérvár,cserepezés

H-8154 Polgárdi
Ady Endre u. 9/c/3.

+36 (30) 259-3332
fafu(kukac)fafu.hu

KÉPÚJSÁG

Jogi nyilatkozat

A http://www.fafu.hu/ weboldal megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük ne nyissa meg weboldalunkat.

 

A http://www.fafu.hu/  weboldalunkat Ön kizárólag saját felelősségére használhatja.

 

A http://www.fafu.hu/  weboldalunk kívülálló felektől származó, tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak. Az Ön felelőssége hogy a weboldalunkon található adatokat, információkat, linkeket, hivatkozásokat ellenőrizze, mielőtt felhasználná azokat. Vállalkozásunk nem felel azokért a veszteségekért, költségekért és károkért amelyek a http://www.fafu.hu/ weboldal használatával összefüggésbe hozhatóan keletkeznek.

 

Vállalkozásunk nem felel a http://www.fafu.hu/ weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalak, weboldalak tartalmáért sem. Ön a saját kockázatára látogatja meg a weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalakat és weboldalakat, használja bármelyik terméket vagy veszi igénybe bármelyik szolgáltatást.

 

A http://www.fafu.hu/ weboldalunkon elérhetővé tett tartalom tekintetében vállalkozásunk az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A jogszabályt sértő információról történő tudomásszerzése esetén a 13. § szerint intézkedik az adott információ és az információra mutató link eltávolításáról.

 

A http://www.fafu.hu/ weboldalunkon elhelyezett tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll.

A http://www.fafu.hu/ weboldalunk használata során a vállalkozásunk tudomására jutott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.