Könnyűszerkezetes házépítés Székesfehérvár,tetőfedés, cserepezés

H-8154 Polgárdi
Ady Endre u. 9/c/3.

+36 (30) 259-3332
fafu(kukac)fafu.hu

KÉPÚJSÁG

Hogyan készül a könnyűszerkezetes ház

Könnyűszerkezetes ház építése. Hogyan készül a könnyűszerkezetes ház

   

A sikeres megállapodást követően, kezdődnek el a tényleges munkafolyamatok, minden részletre kiterjedő tervezés. A hivatalos papírmunkák elvégzésében, a megfelelő illetékes személyek megtalálásában segítünk.

könnyűszerkezetes ház, gyorsház építés

A építési engedély elérése után kezdődhet el csak az építkezés. Az első lépés az alapozás. Az alapozás folyamán kerülnek beépítésre a szükséges víz és lefolyó vezetékek. A vízzáró szigetelőréteggel elkészül a fogadószint. Terv alapján kiszámoljuk a pontos fa anyag szükségletet, gondoskodunk a helyszínre hozatalára. Fontos, hogy a faanyagok mindig, minden esetben át vannak itatva rovar és gombaölő Tetol anyaggal, hogy a fa anyagunkat ne tudja megkezdeni kórokozó ezzel is növelve házikónk élettartamát és biztonságát. Elkezdődhet a fa anyag szabása korszerű gépeknek köszönhetően leszabjuk, majd el is kezdődik a szerkezetállítás, speciális szögbelővővel, a falak állítása.

 

 

 

 

könnyűszerkezetes ház, gyorsház építés

 

 

A falszerkezet kialakítása

után indulhat az épület tetőszerkezetének az építése.
A ház belső elrendezésétől és a tetőfedő anyagtól függően a tetőszerkezetnek a kialakítása. A szerkezetet elkészülte után, a megfelelő tetőfedő anyaggal borítjuk. A falszerkezet oldalára felrakjuk a az OSB lemezeket, aminek igazán nagy szerepe van a stabilitásban is.

 

Elkészítjük a házikó tetőfedését. Közben folyhatnak a belső munkálatok.

  könnyűszerkezetes ház, gyorsház építés

A kész szerkezetbe, fontos, hogy gyűrődés és résmentesen kerüljenek a belső hőszigetelő tábla anyagok, hogy biztosítani tudjuk a legkisebb hőveszteséget.
Amennyiben, ha ezt a munkafolyamatot precízen és jól végeztük, az épület fenntartási és fűtési költségei nagyon kedvezőek lesznek.

 

 

 

 

A tervrajz alapján beépítésre kerülnek a nyílászárók, minden ajtót, ablakot a helyére csavarozunk, purhabbal tömítjük.

 

A falszerkezet belső felére párazáró fóliát teszünk. A tűzálló gipszkarton táblákat, felcsavarozzuk ezzel elérjük, hogy a házikónk tűzállósága jó legyen. A vizes helyiségekben impregnált gipszkartont használunk.

 

 

 

 

 

Jöhet is a festés, burkolás az aljzatbetonozás hőszigetelése. Ugyan ebben az időben folyhatnak a külső hőszigetelés színezés, majd a szerelvényezés

 


 könnyűszerkezetes ház, gyorsház építés

Gratulálunk! Kész az új otthona mindössze néhány hét alatt!

 

8- 10 hét után Ön beköltözhet a saját megálmodott házába!